Privatlivspolitik:

1. Introduktion
CBM Regnskab & Bogføring er forpligtet til at beskytte fortroligheden, integriteten og tilgængeligheden af vores kunders, leverandøres, samarbejdspartneres oplysninger, herunder personoplysninger. Vi er stærkt engageret i at beskytte personoplysninger og arbejder kontinuerligt for at sikre løbende overholdelse af databeskyttelseslovgivningen, herunder databeskyttelsesforordningen.

Når CBM Regnskab & Bogføring udfører konsulent- og rådgivningsydelser, anser vi os som udgangspunkt for databehandler.Der kan dog være konsulent opgaver hvori det påkræves at CBM Regnskab & Bogføring bliver dataansvarlig i forbindelse med konsulent opgaver omfattet af Hvidvaskloven.

Denne databeskyttelsespolitik indeholder oplysninger om CBM Regnskab &Bogføring’s behandling af personoplysninger, når vi er dataansvarlig, som du kan læse mere om nedenfor.

 

2. Behandlingssikkerhed
Hos CBM Regnskab & Bogføring er der de nødvendige kontroller i forbindelse med behandlingssikkerhed af personoplysninger omfattet af Persondataforordningen.

 

3. Dine rettigheder
Som registreret har du visse rettigheder, som CBM Regnskab & Bogføring som dataansvarlig i visse typer af konsulentydelser nævnt under punkt 1 er forpligtet til at opfylde.

Du kan kontakte CBM Regnskab & Bogføring og få indsigt i, hvilke personoplysninger CBM Regnskab & Bogføring behandler om dig, ligesom du kan få berigtiget eventuelle forkerte eller mangelfulde personoplysninger. Hvis du ønsker at dine personoplysninger bliver slettet, at CBM Regnskab & Bogføring begrænser behandlingen af dem, at udnytte din ret til dataportabilitet, eller at gøre indsigelse mod CBM Regnskab &Bogføring’s behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte CBM Regnskab & Bogføring.

Når vi behandler personoplysninger baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. For at tilbagekalde samtykke til vores behandling af dine personoplysninger, bedes du kontakte os.

 

4. Ændringer i denne databeskyttelsespolitik
Vi anerkender, at gennemsigtighed er et løbende ansvar. Vi vil derfor løbende gennemgå og opdatere denne databeskyttelsespolitik.Databeskyttelsespolitikken er opdateret den 13. april 2021

 

5. Kontakt
Dataansvarlig er CBM Regnskab & Bogføring, CVR-nr. 42269964, beliggende Kildebakken 16, 4700Næstved, Danmark.

Hvis du ønsker at udnytte dine rettigheder som beskrevet ovenfor, eller hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine personoplysninger eller denne databeskyttelsespolitik, er du velkommen til at kontakte os:

CBM Regnskab & BogføringAtt.: Morten AndersenKildebakken 16, 4700 NæstvedTelefon: 93 94 77 33E-mail:  [email protected]

 

6. Klage
Hvis du ønsker at klage over vores behandling af personoplysninger, bedes du sende en e-mail med detaljerne i din klage til. Vi vil behandle klagen og vende tilbage.

Du har også ret til at klage til Datatilsynet i forhold til dine rettigheder og over CBM Regnskab &Bogføring’s behandling af dine personoplysninger. For yderligere oplysninger om, hvordan du klager til Datatilsynet henvises til Datatilsynets hjemmeside  www.datatilsynet.dk.

 

7. Regler
De regler der gælder for CBM Regnskab &Bogføring’s behandling af dine personoplysninger findes i:

 – Databeskyttelsesforordningen
 – Databeskyttelsesloven